keskiviikko 20. syyskuuta 2017

#75 Fionan muutto

Fiona muutti Madden kanssa samalle tallille 29.8 tiistaina.

Tiivistettynä haimme Ninan kanssa auton ja trailerin lainaan ja ajoimme tallille. Nina pakkasi tavaroita ja minä hain Fifin laitumelta. Nopeasti suojat jalkaan ja nahkariimu päähän.

Fiona ei kävellytkään ihan suoraan traileriin, joten muutaman yrityksen jälkeen päätimme laittaa liinan lastaukseen, kuten hänelle on ilmeisesti ennenkin tehty. Uudella tallilla Fionnalla onkin tiedossa lastausharjoituksia yhdessä Madden kanssa..

Fionalla oli saanut heinäkuun alussa laitumella vas. takajalkaan sisäpuolelle pistohaavan ja sen hoitamisessa oli enemmän ja vähemmän ongelmia. Päänvaivaa aiheutti kärpäset, sekä häntä joka avasi ruven. Lopulta haava saatiin kuntoon betadinella, vedellä, hopeasuihkeella, tervalla, sekä hunajavoiteella. Nyt haava on rupeutunut kokonaan ja nyt pitää aloittaa sen rasvaaminen.

Fiona sai tarhakaveriksi Netta ponin ja he tulivat heti toimeen. Madde rakastui aikalailla heti Fifiin vaikkei he ole tutustunut turpakosketusta paremmin. Ehkä tulevaisuudessa?

c.Nina Laiho

Fionan instagramia seuraavat varmasti tietävät tämän jo, mutta F sai kengät 13.9. Kaikki sujui hyvin ja ei tarvittu rauhoittavaa vaikka niin ensin suunniteltiin. Kaksi päivää myöhemmin kengittääjä sai tulla uudestaan kun neiti oli saanut toisen takakengän vinoon.. Onneksi ei mitään sen vakavampaa tällä erää :D



Nyt ollaan käyty maastossa talutusreissuilla Madden, sekä Pinkin kanssa. Virtaa on kuin pienessä kylässä, mutta se varmasti tasaantuu, kun paikat tulevat tutummaksi.

c.Nora Laiho1


Väsään Fionan laidunkuvista, sekä kesäkuun ratsastuksista jotkut tiivistetyt postaukset myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti